Menu Sluiten
Startpagina

Waterverzachters VISION WATER
PREMIUM ook met Wifi

Verlengt de levensduur van uw leidingen en alle huishoudelijke toepassingen

Afhankelijk van de hardheid van het water, het waterverbruik en enkele andere parameters, kan je waterleiding of reservoir volledig verstopt zijn en zal het moeten worden vervangen. Dankzij onthard water verleng je de levensduur van je leidingen en huishoudelijke toepassingen.

Veilige zeep

Thuis heb je ook grote hoeveelheden zeep en detergenten nodig om je lichaam en je kleren te wassen, de vloer schoon te maken, enz. Als het water hard is, zal de zeep minder effectief zijn, omdat een groot deel van de zeep zal worden gebruikt om de kalkaanslag te neutraliseren en slechts een klein deel zal worden gebruikt voor de echte schoonmaak.

Een positief effect op haar en huid

Hard water kan huidproblemen veroorzaken, omdat bij het wassen in hard water zeep achterblijft, waardoor de huid van mensen uitdroogt en jeukt. Hard water is vooral problematisch voor mensen met huidaandoeningen zoals eczeem en dermatitis.

Bespaar tot € 650,00 per jaar

Verschillende non-profitorganisaties die de wateronthardingsbranche vertegenwoordigen, hebben berekend dat een normaal gezin van 4 personen tot 650,00 euro per jaar kan besparen door een waterontharder te installeren. Besparing betekent dat de investering in een waterontharder wordt terugverdiend.

Waterverzachters Vision Water

Geavanceerde technologie
Compact design
Zuinig
Veiligheid
Wifi-verbinding
HSP
WET Technology

Waterverzachters Vision Water
Waterverzachters Vision Water

WET of Water Efficient Technology zorgt ervoor dat de ontharder enkel de hoeveelheid zout en water gebruikt die hij nodig heeft om te spoelen. Deze unieke en gepatenteerde technologie is beter voor het milieu en wordt exclusief aangeboden op Vision Water ontharders.

Waterverzachters Vision Water

HSP garandeert u de hoogste onthardingsprestaties van een waterontharder. HSP is je garantie om onthard water te bekomen op de meest economische en ecologische manier.