Menu Sluiten
Drinkwaterfilters voor puur welzijn

Drinkwaterfilters Voor Puur Welzijn

Water, bron van leven en gezondheid!
Puur welzijn met de juiste drinkwaterfilter!

ZUIVER DRINKWATER, zo natuurlijk en vanzelfsprekend is het vandaag niet meer. Klimaatveranderingen en verontreiniging baren ons steeds meer zorgen. Lang beschouwde men flessenwater als beste alternatief. Vandaag weet men dat flessenwater belastend is voor het milieu en bijvoorbeeld ook microplastics bevat. Van merk tot merk verschilt de kwaliteit van het flessenwater. Meer en meer worden duurzaamheid en een zo klein mogelijk ecologische voetafdruk van steeds groter belang. Met onze drinkwaterfilters op basis van actieve kool of omgekeerde osmose zorgen wij graag voor puur welzijn!

Leidingwater

Leidingwater moet in België voldoen aan strenge drinkwaternormen volgens de EU-richtlijn 98/83/EG.

Soms raken leidingen toch verontreinigd, houdt men niet van de smaak van het water, of wil men gewoon nog zuiverder water !

Met een drinkwaterfilter op basis van actieve kool verwijdert men onaangename geur of smaak, vermindert men het chloorgehalte en verwijdert men organische onzuiverheden.

Met een drinkwaterfilter op basis van omgekeerde osmose kan het water nog beter gefilterd worden en verwijder je ongewenste stoffen zoals zware metalen, restanten van medicijnen, hormonen, pesticiden, bacteriën, virussen…

REGENWATER en grondwater

Ook van regenwater en grondwater kan men proper water maken voor het huishouden. Zelfs zuiver drinkwater is mogelijk, maar niet altijd. Ontdek er meer over op onze pagina rond filtersystemen voor regenwater en grondwater.

Definities

Actieve kool is een speciaal behandelde koolstof die door adsorptie allerlei stoffen aan zich kan binden.

drinkwaterfilters
Actieve kool

Omgekeerde osmose : Het Omgekeerde Osmose proces gebruikt een semi-permeabel membraan om opgeloste vaste stoffen, organische stoffen, nitraten, sulfaten, virussen,… van water te scheiden. Dit proces wordt ‘omgekeerde’ osmose genoemd, omdat het druk vereist om het water door een membraan te persen, terwijl alle onzuiverheden achterblijven.

drinkwaterfilters
Omgekeerde osmose

drinkwaterfilters – Onze oplossingen

vision water drinkwaterfilter – omgekeerde osmose – direct flow

Verwijdert PFAS

Waterzuiveringstoestel dat alleen de molecule H2O behoudt. Elimineert natrium, sulfaat, chloor, sediment, pesticiden, zware metalen, farmaceutische reststoffen en ongewenste nitraten. Een gezonde oplossing om uw koolstofvoetafdruk te verkleinen en kosten te besparen.

Water van betere kwaliteit is niet alleen goed voor uw apparaten en uw gezondheid, maar geeft uw koffie, thee en ijsblokjes ook een betere smaak.

Gefilterd leidingwater drinken is goedkoper en bovendien heel wat beter voor het milieu.

Deze Vision Water RO unit biedt de beste prestaties in een uiterst compact formaat en past perfect onder de gootsteen. De unit is kleiner dan een boekentas en produceert 1,75 liter zuiver drinkwater per minuut vanaf het moment dat de kraan wordt open gedraaid. U heeft geen voorraadvat nodig. Het toestel blijft onafgebroken water zuiver water produceren tot u de kraan dicht doet.

PFAS

PFAS, persistente synthetische verbindingen met ernstige gevolgen voor de gezondheid, blijven hangen in ons milieu en in onze waterbronnen. De Pollet Water Group onderzocht de verwijdering van PFAS met behulp van het Vision Water Reverse Osmosis (RO)-apparaat, cruciaal in het licht van EU-richtlijnen die limieten stellen op 500 ng/L voor totale PFAS en 100 ng/L voor SUM PFAS20. Het Vision Water RO-systeem werd getest met een worstcasescenario en toonde een uitzonderlijke efficiëntie. De resultaten lieten een reductie onder de detectielimieten zien, van meer dan 97% voor zowel de totale PFAS- als de SUM PFAS20-concentraties. Zelfs uitdagende PFBA met korte keten werden effectief verwijderd, waarbij de verwijdering van 97% werd overschreden. In overeenstemming met strenge normen bevestigt dit onderzoek dat het Vision Water RO-systeem een ​​betrouwbare keuze is voor het veiligstellen van drinkwater binnen vastgestelde veiligheidsgrenzen. Voor jou. Voor hen.

Drinkwaterfilters voor puur welzijn

drinkwaterfilters voor puur welzijn

DE COMPACTE DRINKWATERFILTER PURE ULTRA

Drinkwatersysteem op basis van omgekeerde osmose.

Past makkelijk in kleine ruimtes onder uw aanrecht, dankzij het geïntegreerde ontwerp van toestel en waterreservoir

Beschikbaar in twee uitvoeringen :
PURE ULTRA BASIC : hydraulisch instapmodel, werkt volledig autonoom op de druk van het leidingwater
PURE ULTRA PLUS : hogere waterdruk en extra efficiëntie dankzij de elektronische sturing met pomp

DE MOBIELE DRINKWATERFILTER – ZIP – Zero Installation Purifier

Plug & Play drinkwaterfilter op basis van omgekeerde osmose.

 • Handig mee te nemen op vakantie.
 • Geen waterverlies : het afvalwater van het filterproces wordt opgevangen en kan je gebruiken om bijvoorbeeld plantjes water te geven.

drinkwaterfilters
Drinkwaterfilters

VISION WATER DRINKWATERFILTERS OP BASIS VAN ACTIEVE KOOL

De Vision Water Filterpatronen zijn een unieke range voor het verbeteren de smaak, de geur, de filtratie of concentratie van sedimenten in je water. Onze passie voor water resulteerde in deze high-end single point-of-use filterpatronen. Elke kleur vertegenwoordigt een ander soort behandeling. Kies uw watertoevoer (bijvoorbeeld onder de spoelbak) en met een eenvoudige installatie voegt u gewoon de cartridge toe die bij uw behoeften past. 

drinkwaterfilters voor puur welzijn

BLAUW

Chloorbehandeling en zuivering van drinkwater
VISION WATER BLUE is een snel aan te sluiten wegwerppatroon met koolstofbloktechnologie en een filtratie van 5 micron. De actieve koolfilter zorgt voor dechlorering en zuivering van drinkwater volgens EU-richtlijn 98/83/EG. De filtratie vermindert het chloorgehalte, de organische verbindingen, de geuren en de smaken van uw water. De installatie kan rechtop of horizontaal worden uitgevoerd.

 • Verwijdert nare geurtjes en vieze smaken
 • Vermindert chloor
 • Vermindert de troebelheid van het water

ZILVER

Antibacterieel, dechlorering en zuivering van drinkwater

VISION WATER SILVER verwijdert slechte geuren en smaken, vermindert chloor, en heeft een filterwaarde van 0,5 micron. Dit wegwerp filterpatroon is verrijkt met zilverionen. Dankzij de aanwezigheid van zilverionen beschermt dit filterpatroon uw zuiveringssysteem ook tegen bacteriën.

 • Verwijdert nare geurtjes en vieze smaken
 • Vermindert chloor
 • Heeft een extra anti-bacterie functie

GOLD

Ultrafiltratie van drinkwater

VISION WATER GOLD verwijdert slechte geuren en smaken, vermindert chloor, en heeft een filterwaarde van 0,1 micron. Deze cartridge heeft het hoogste filtratie niveau inclusief de maximale voordelen van het koolstofbloksysteem en zilverionen. Dankzij de extra ultrafiltratie mogelijkheden is VISION WATER GOLD in staat om 99,9999% van de bacteriëndoorgang te blokkeren.

 • Verwijdert nare geurtjes en vieze smaken
 • Vermindert chloor
 • Houdt 99,9999% van de bacteriën en virussen tegen