Menu Sluiten

Zuiver drinkwater
Omgekeerse osmose
Ultrafiltratie
Actieve kool

Waterkwaliteit = Uw levenskwaliteit

Water, bron van leven en gezondheid! Iets wat zo vanzelfsprekend leek, roept steeds meer vragen op in een wereld waarin de vervuiling en waterverontreiniging in het bijzonder, iedereen steeds meer zorgen baart.

Om zich tegen die risico’s te beschermen, keerden velen het kraantjeswater de rug toe om resoluut voor flessenwater te kiezen. Maar ook in flessenwater heb je veel verschillende kwaliteiten en weet je niet altijd wat je precies drinkt. Aqua Claro biedt u oplossingen om uw drinkwater, of het nu van leidingwater, regenwater of putwater afkomstig is, verder te filteren tot perfect, gezond drinkwater.

Omgekeerde osmose – voordelen in het dagelijks leven

Zuiver en veilig
Het filterend vermogen van dit proces garandeert de eliminatie van bacteriën, virussen en 99% van de onzuiverheden zoals nitraten, chloor en zware metalen.
Goedkoop
Door het grote prijsverschil tussen kraantjeswater en flessenwater, is uw installatie al heel snel terugbetaald, op gemiddeld 2 jaar tijd voor een gemiddeld gezin.
Ecologisch
U draagt bij tot een kleinere ecologische voetafdruk door een forse vermindering van uw gebruik van plastic flessen, die enorm schadelijk zijn voor het milieu.
Lekker
Het gezuiverde water respecteert de smaak van uw voedingsmiddelen en dranken, zodat u beter van hun pure smaken kunt genieten.
Handig
Het systeem wordt onder het aanrecht geïnstalleerd en u beschikt elke dag over zuiver water, zonder dat u met flessen hoeft te zeulen.

PURE ULTRA – een compact ontwerp

Past makkelijk in kleine ruimtes dankzij het geïntegreerde ontwerp van toestel en waterreservoir

Beschikbaar in twee uitvoeringen :
PURE ULTRA BASIC : hydraulisch instapmodel, werkt volledig autonoom op de druk van het leidingwater
PURE ULTRA PLUS : hogere waterdruk en extra efficiëntie dankzij de elektronische sturing met pomp

PURE PREMIUM – een geavanceerd ontwerp

Direct Flow-techologie
De Direct Flow-technologie met een krachtige pomp levert ononderbroken zuiver water aan constant debiet.

Super krachtig
3 osmose-membranen voor nog meer doeltreffendheid van de waterproductie.

ZIP – Zero Installation Purifier

Zuiver drinkwater – Plug & Play

  • Handig mee te nemen op vakantie.
  • Geen waterverlies : het afvalwater van het filterproces wordt opgevangen en kan je gebruiken om bijvoorbeeld plantjes water te geven.

LOGICO AQUA – Filtratie met actieve kool

Hoogwaardige filter voor verbetering van uw drinkwater

De geïntegreerde 5μ sedimentfilter met actieve kool vervaardigd uit schors van kokosnoten, is de beste bescherming tegen onzuiverheden! Het verwijdert zichtbaar en onzichtbaar sediment tot 0,005 mm, slechte geur en smaak, 99,3% van chloor, organisch en anorganisch materiaal zoals ziektekiemen, asbestvezels, zware metalen (lood, cadmium, koper, …) etc.

  • Direct pack – direct aangesloten op uw keukenkraan
  • 1-Way pack – met apart standaard kraantje
  • 3-way pack – met 3-weg kraan